Vores musik

OPUS 2

BIG BAND


Scenekrav

 

OPUS 2 Big Band kræver som udgangspunkt 8×5 meter sceneplads med adgang til almindelig 220volt. Et akustisk klaver/flygel er naturligvis en fordel, men er ikke et krav. Er pladsen trang, anvendes digitalt klaver. OPUS 2 Big Band har ikke krav om hverken scene eller særlig belysning, men det kan være en visuel fordel at løfte basun gruppe samt trompetgruppe op på 20-30cm høje podier. OPUS 2 Big Band medbringer selv nodestativer/bandstands. OPUS 2 Big Band har sanger med, så der skal være en solistmikrofoner opstillet forrest på gulvet eller scenen. OPUS 2 Big band har ikke behov for særligt lys da der medbringes nodelys, men arrangøren kan frit vælge scenebelysning iøvrigt. En evt solist kan have brug for følge-spotlight.

 

Fsva lydanlæg skal dette i koncertsale dimensioneres af koncertstedets lydfolk, herunder brug af scene monitorer . Til mindre koncerter / private arrangementer medbringer OPUS 2xBig Band et mindre lydanlæg til forstærkning af sang, guitar, bas samt klaver.

 

Ved koncerter i større sale må der påregnes en lydprøve, der skal forsøges skemalagt ikke tidligere end 3 timer før koncertstart.

 

Honorar til OPUS 2 Big band er eksklusiv omkostninger til lyd, scene og belysning. Disse omkostninger afholdes af arrangøren medmindre andet er aftalt.